Toegangscode kopen

Online escaperoom voor 1 team of persoon

De online escaperooms zijn zo ontworpen dat deze individueel of in een klein team gespeeld kunnen worden. Kies je voor teamverband? Dan raden wij sterk aan om met maximaal 4 spelers in een team te spelen. Hierdoor behoud je meer uitdaging tijdens het spel en kan iedereen zijn of haar hersens nog volop laten kraken.

Tijdsduur spel

Afhankelijk van de ervarenheid van de spelers, doet een team van vier personen gemiddeld één uur over het spel. Speel je met meer personen of wil je meer uitdaging? Kies dan voor het spelen in meerdere teams. Je kunt elkaar dan online uitdagen en strafpunten handhaven op het gebruik van hints.

Speel tegelijkertijd

Wanneer je in een team speelt, kan je eenvoudig online onderling het spel gelijktijdig spelen. Gebruik veilige video software als Microsoft Teams, Zoom of Jitsi om in contact te komen met elkaar. Doorloop de verschillende ruimtes en help elkaar bij het oplossen van de verschillende puzzels. Gebruik pen en papier om de antwoorden op te schrijven. Op deze manier kan je de antwoorden in een later stadium snel terugvinden en toepassen.

Klaar voor de uitdaging?

Klaar om te ontsnappen? Koop een code en kies de escaperoom die jouw voorkeur heeft (of speel ze allebei!). Nadat je de code ontvangen hebt, kan je direct de escaperoom betreden. Zoek naar klikbare elementen en los de raadsels op. Even een break nodig? Dat kan! Je bent altijd in de gelegenheid om op een later moment verder te gaan met het spel.

Koop de toegangscode en speel het spel

Voor maar € 19,95!

Geef een unieke speelervaring cadeau!

Geef een vriend of familielid een uniek cadeau met de Digitale Escaperoom cadeaubon.
Koop een of meerdere codes en download de cadeaubon online!

Preview giftcard